Мнения клиенти

  • Последната ми надежда
    Научих за д-р Хаджиев през 2007 г. - беше последната ми надежда да намеря изход от вече 4 години продължилата ми болест на пикочните пътища.Дори и операция в престижна болница…
    Продължава...
  • Новият път в моя живот! Пътят на здравето!
    Когато открих чудото – хомеопатия, тя се превърна в светлината на моя живот. А тази светлина Вие д-р Хаджиев раздавате щедро на нас – вашите пациенти. Ето защо в Световната…
Вижте всички мнения
Вие сте тук:Начало>Всички категории>Цветотерапията на д-р Бах>Групата СВРЪХ-ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДОБРОТО НА ДРУГИТЕ
 

Групата СВРЪХ-ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДОБРОТО НА ДРУГИТЕ

Трудно е да се повярва, но да те критикуват може да означава, че са загрижени за теб.

Същото е и с това да ти нареждат, да те ограничават, да ти диктуват правила, да те карат да правиш определени неща...

Другото трудно смилаемо е, че е възможно чрез грижа за теб да се опитват да те контролират и подчинят.

Колко често чуваш „За твое добро ти го казвам”, а в същото време имаш чувството, че току-що са те изяли и се чудиш на кой свят се намираш.

Цялата тази група на свръх-загрижени за доброто на другите са точно такъв тип хора или хора изпаднали в такова настроение, състояние на духа.

Докосването до хората Beech, Vine, Chicory, Rock Water, Vervain когато те са в своя негативен потенциал може да бъде истински неприятно. Техният стремеж да те подчинят, да те контролират, да ти покажат всяка твоя дребна грешка, да ти натрият носа, да те убедят в своите идеи – може да е толкова мощен и всепомитащ, че да си напълно безпомощен да реагираш адекватно. Всеки се е срещал с поне един от тези типажи или хора, изпаднали в тези настроения, а много от нас са изпадали също в такива състояния.

 

Не ми спори, подчини се! - Vine

 

Грешиш, никога не си правил нищо правилно, така и не се научи как се прави, докога ще те уча, колко пъти да ти го обяснявам... никога, нищо, грешно – любимите фрази и най-меките изказвания на Beech.

 

Толкова много съм направила за теб, ти така ли ми се отплащаш? Работя от сутрин до здрач, за да осигуря всичко за вас, заслужил съм друго. - Chicory

Непоклатимият Rock Water, който няма потребност да ти обяснява и доказва, че е прав. Достатъчно е за себе си да знае, че това е правилното действие и ще го прави, с цената на лично страдание ако се наложи, без да си позволи малко радост в живота. Сещам се за много известен герой като пример – отчето от „Птиците умират сами”. Той обича тази жена и тя е в състояние да изпълни целият му свят, НО религията му не му позволява да бъде с нея, затова той ще се жертва, ако трябва ще бъде мъченик, но ще следва предварително начертания път.

 

Може би най-симпатична в групата изглежда Vervain, защото тя е ентусиазирана, магнетична, увлича другите след себе си със своите идеи. Кой не обича да е с човек, който е вложил цялата си страст в една кауза и я следва с всички свои мисли и действия. Проблемът на Vervain, както и на всяко друго цвете е, когато премине в негативния си потенциал – тогава ентусиазма им идва в повече на останалите, стават досадни, дърпат те от улицата, за да ти говорят отново за идеята, която ги владее, нещата започват сериозно да излизат извън норми и контрол. Оттук до фанатизма има само една крачка и в най-негативния си потенциал Vervain я прави. Винаги готов да води дебати и да ти вади нови и нови аргументи, за да убеди онези, които не искат дори да го чуят. Странно е, но Vervain го прави – напълно възможно е след като ти разказвал разпалено за най-фантастичния релаксиращ метод месец по-късно да го срещнеш и той все така ентусиазирано, страстно и разпалено да ти обяснява каква невероятно изумителна шкурка за лечение на акне е открита и ти непременно трябва да я пробваш.

 

Още в тази категория: « Групата НЕСИГУРНОСТ

© Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на д-р Хаджиев